Elkészítés: A húst megmossuk, leszárítjuk, kb. 1 cm széles csíkokra vágjuk. A baconszeleteket hosszában félbevágjuk. Minden húsdarabot beletekerünk 1-1 szalonnacsíkba, majd nyársra húzzuk.
A petrezselymet összekeverjük a borecettel, a húslevessel, a mustárral, 3 evőkanál olajjal, sózzuk, borsozzuk, és ízlés szerint csipet cukrot is adhatunk hozzá.
A nyársakat grillre tesszük, és néhány perc alatt megsütjük (serpenyőben is süthetjük néhány kanál olajon). A petrezselymes mártással tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.