Elkészítés: A húst megmossuk, leszárítjuk, kb. 1 cm széles csíkokra vágjuk. A baconszeleteket hosszában félbevágjuk. Minden húsdarabot beletekerünk 1-1 szalonnacsíkba, majd nyársra húzzuk.
A petrezselymet összekeverjük a borecettel, a húslevessel, a mustárral, 3 evőkanál olajjal, sózzuk, borsozzuk, és ízlés szerint csipet cukrot is adhatunk hozzá.
A nyársakat grillre tesszük, és néhány perc alatt megsütjük (serpenyőben is süthetjük néhány kanál olajon). A petrezselymes mártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.