Elkészítés: A húst előző este besózzuk, megtűzdeljük szalonnadarabkákkal. Másnap egyben megsütjük, majd kihűlve felszeleteljük kb. kisujjnyi szeletekre.
A lisztet fehérre hevítjük, majd apránként beleöntjük a tejet, és sűrűre főzzük. Hozzáadjuk a vékony szeletekre vágott gombát (ha friss gombából készítjük, azt a hús zsírján megpároljuk), az apróra vágott petrezselymet, sót és az őrölt borsot.
A húst összeállítjuk úgy, hogy minden szelet közé teszünk a masszából, a maradékkal bevonjuk az egészet.
Forró sütőbe tesszük 10 percre, majd megszórjuk reszelt sajttal. Ha pirosra sült, készen van az étel.
Rizzsel és sok salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.