Elkészítés: A hússzeleteket leöblítjük, kissé kiveregetjük, sózzuk, borsozzuk. Becsomagoljuk 1-1 szelet szalonnába. Felforrósítjuk az olajat, a hússzeletetek mindkét oldalát megpirítjuk benne. Felöntjük a narancslével, felforraljuk, és fedő alatt 10 percig pároljuk.
Közben a hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. Felforrósítjuk az olívaolajat, megpirítjuk benne a hagymákat. A babot lecsepegtetjük, a hagymára öntjük. Belekeverjük a levest, a bort, a tejet, felforraljuk, és 5 percig főzzük.
A babot botmixerrel péppé zúzzuk, sóval, borssal, citromlével ízesítjük. A zöldfűszereket leöblítjük, apróra vágjuk, és a babpürébe keverjük. A húshoz tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.