Elkészítés: A hússzeleteket leöblítjük, kissé kiveregetjük, sózzuk, borsozzuk. Becsomagoljuk 1-1 szelet szalonnába. Felforrósítjuk az olajat, a hússzeletetek mindkét oldalát megpirítjuk benne. Felöntjük a narancslével, felforraljuk, és fedő alatt 10 percig pároljuk.
Közben a hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. Felforrósítjuk az olívaolajat, megpirítjuk benne a hagymákat. A babot lecsepegtetjük, a hagymára öntjük. Belekeverjük a levest, a bort, a tejet, felforraljuk, és 5 percig főzzük.
A babot botmixerrel péppé zúzzuk, sóval, borssal, citromlével ízesítjük. A zöldfűszereket leöblítjük, apróra vágjuk, és a babpürébe keverjük. A húshoz tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.