Elkészités : A csirkemellet jol megmossuk, hagyjuk lecsöpögni, majd csíkokra vágjuk.
Egy lábasban felolvasztjuk a sertészsírt, megpirítjuk rajta a kockára vágott szalonnát. Amikor a szalonna megpirult, kiszedjük egy kis tányérra, majd beletesszük a karikára vágott kolbászt, és egy kicsit sütjük, majd hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát. Üvegesre fonnyasztjuk.
Ha ezzel megvagyunk, belerakjuk a csikokra fölvágott csirkemellet, és ezt is megsütjük. Közben befüszerezzük sóval, borssal és 1 teáskanál ketchuppal.
Amikor készre sült, savanyúsággal, krumplipürével tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá. :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.