Elkészítés: A lisztből, 2 tojás sárgájából, a zsiradékból az élesztővel, a sóval, a tejjel kelt tésztát készítünk, és kétszeresére kelesztjük (kb. 1 óra).
A tésztát gáztepsi nagyságúra nyújtjuk, zsírozott, lisztezett tepsibe tesszük, és fél óráig letakarva kelesztjük.
A tésztát éles késsel 5x5 cm-es kockákra meghúzzuk. Minden négyzet közepére teszünk a pici kockákra vágott szalonnából.
A tejföllel elkeverünk 1 tojás sárgáját, ezzel kenjük meg a tészta üres részét, majd megszórjuk köménymaggal.
Középforró sütőben rózsaszínűre sütjük (kb. 30 perc). A vágások mentén forró vízbe mártott késsel szeleteljük fel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.