Elkészítés:
1. Tisztítsuk meg a szardellát, vegyük ki a szálkákat. Kevés olajon az apróra vágott fokhagymával együtt kb. 1 perc alatt futtassuk meg.
2. Adjuk hozzá a felaprított olívabogyót, kockára vágott paradicsomot, a bort, a kapribogyót és pepperoni paprikát, és néhány percig főzzük tovább.
3. Sós vízben főzzük a Barilla Spaghetti tésztát „al dente” keménységűre (azaz nem teljesen puhára), majd szűrjük le és keverjük össze a szósszal. Tálaljuk friss, kockára vágott paradicsommal és friss, apróra vágott petrezselyemmel.
A Barilla Chef tippje:
A szósz és a tészta összekeverése közben ügyeljünk arra, hogy a haldarabkák ne törjenek össze.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.