Elkészítés: A paprikákat és a paradicsomot kockára vágom, a hagymákat szeletelem, a chilit karikára, az olívabogyókat félbevágom, a bazsalikomot, a petrezselymet és a koriándert aprítom.
A salátaleveleket megmosom, egy tányérra helyezem.
A tortillalapokat mikróban megmelegítem, megkenem a szardíniák szaftjával, rájuk helyezem a halakat, megpakolom a töltelékkel, fűszerezem, csepegtetek rá citromot, locsolok rá chiliszószt, összetekerem. Rárakom a salátalevelekre, s díszítem citromszelettel, koriánderlevéllel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.