Elkészítés: A paprikákat és a paradicsomot kockára vágom, a hagymákat szeletelem, a chilit karikára, az olívabogyókat félbevágom, a bazsalikomot, a petrezselymet és a koriándert aprítom.
A salátaleveleket megmosom, egy tányérra helyezem.
A tortillalapokat mikróban megmelegítem, megkenem a szardíniák szaftjával, rájuk helyezem a halakat, megpakolom a töltelékkel, fűszerezem, csepegtetek rá citromot, locsolok rá chiliszószt, összetekerem. Rárakom a salátalevelekre, s díszítem citromszelettel, koriánderlevéllel.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.