Elkészítés: A répát összevágjuk, és 12 perc alatt puhára főzzük, miközben a sütőt előmelegítjük.
A petrezselymet felaprózzuk, az áfonyazselét összekeverjük a borral és az olaj felével. A maradék olajjal bekenjük a hússzeleteket. A szegfűborsot és a borókabogyót apróra törjük, s felét a húsra szórjuk.
A hússzeleteket 7-8 percig grillezzük, vagy kevés olajon sütjük. 5 perc után megsózzuk, majd megfordítjuk és a másik oldalt is befűszerezzük.
A zöldségeket – amikről leöntjük a vizet – vajjal szétnyomkodjuk, borsozzuk. E pürét petrezselyemmel díszítjük, és a szarvasszeletekkel tálaljuk.
Burgonyapogácsát adunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.