Elkészítés: A szarvashúst megtisztítjuk, és sóval, fokhagymával, darabolt vöröshagymával és kevés olajjal tepsibe helyezzük, és lassan pároljuk, sütjük. Ha elkezdett puhulni, locsolgassuk meg a vörösborral, hogy az ízét átvegye. (Fontos tudni, hogy ha korán kerül rá a vörösbor, a készétel ízében nem lesz jellegzetesen élvezhető.) Amíg a hús sül, feldaraboljuk a gombákat, és kevés olajon a fehér borssal roppanósra pároljuk. Ha a szarvas megsült, a visszamaradó, sűrű levét rászűrjük a gombákra és összeforraljuk, majd tálalásnál a szeletelt húsra adagoljuk. A megmosott almák közepét almacsumázóval kivájjuk, és keresztben, hogy minden karika közepében lyuk legyen, felkarikázzuk nagyjából 1 centiméteres szeletekre. Tepsibe sorolva, forró sütőben 6-7 perc alatt megsütjük, és még melegen édesítőszerrel kevert őrölt fahéjjal szórjuk meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.