Előkészítés: A káposztát - ha túl savanyú hideg vízzel átöblítjük - kinyomkodjuk, összevágjuk, és sós vízben 15 percig főzzük. A hagymát megtisztítjuk, felszeleteljük. A leveskockákat 1 liter vízzel felforraljuk. A kolbászt vékony karikára vágjuk. A petrezselymet megmossuk, és felaprítjuk.
Elkészítés: Az olajat egy nagyobb fazékban felforrósítjuk, beletesszük a hagymát, a lisztet, és aranysárgára pirítjuk. Megszórjuk pirospaprikával, köménnyel, és felöntjük a marhahúslevessel. Hozzáadjuk a kolbászt, a babérlevelet, megsózzuk, borsozzuk, és lassú tűzön 10 percig forraljuk. Beletesszük az előfőzött káposztát, és kb. fél óra alatt készre főzzük. Petrezselyemmel megszórjuk, tejföllel megöntözzük és forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.