Elkészítés: Elsőként 2 dl száraz vörösbort pohárba töltünk. Szigorúan a vörösbor kortyolgatása közben fejenként jó maroknyi spagetti tésztát al dente megfőzök, és némi vajban átpörgetem, melegen tartom.
Teflon serpenyőben szárazon összepirítok 1-2 széttört szárított chilit, szárított fokhagyma pihét, olasz fűszerkeveréket. Óvatosan, nehogy odakapjon, mert keserű lesz! Kiborítom egy tálkára, nyomok rá 1-2 gerezd friss fokhagymát, s kikeverem pár csöpp olívaolajjal. Alaposan összekeverem a meleg spagetti tésztával, és azonnal kimérem mély tányérokba. Bátran meghintem parmezánnal (más sajt használata büntetendő cselekmény, komoly büntetési tétellel!), meglocsolom jó minőségű olívával, és megkoronázom frissen metélt petrezselyemzölddel.
Ha maradt a száraz vörösből, azt, ha nem, annak testvérét adom mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.