Elkészítés: A sajtkrémhez a puha vajat a reszelt füstölt sajttal elkeverjük, és sóval, borssal, őrölt szerecsendióval fűszerezzük.
A csirkés krémhez a csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd a forró olajon serpenyőben 4-5 perc alatt pirosra sütjük, kihűtjük, és éles késsel apróra vagdaljuk. Ezután a puha vajjal, az aprított petrezselyemmel, rozmaringgal, oregánóval, sóval, borssal ízesítjük, és jól összekeverjük.
A zöldséges krémhez a megtisztított, kisebb darabokra vágott sárgarépát és zellert sós vízben puhára főzzük, leszűrjük, kihűtjük, szitán áttörjük. Hozzáadjuk a puha vajat, és sóval, borssal, a zúzott fokhagymával ízesítjük.
Ha elkészültek a krémek, 4 szelet kenyeret megkenünk sajtkrémmel, befedjük 1-1 szelet toasttal, erre jön a csirkés krém, megint toast, majd a zöldséges krém, végül kenyérszeletekkel zárjuk. Az oldalukat éles késsel egyenesre levágjuk, és 4-4 egyforma kockára daraboljuk.
A tetejüket krémmel és ízlés szerint, zöldségekkel, zöldfűszerekkel díszíthetjük. Hidegen kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.