Elkészítés: A csirkemájat sózzuk, majoránnával fűszerezzük, kukoricalisztbe forgatjuk, majd felvert tojásba tesszük, végül a szezámmaggal elkevert morzsába forgatjuk.
Ezután bő, forró olajban kisütjük, majd kivéve papírszalvétával az olajat leitatjuk.
A tisztított karalábét karikákra vágjuk, és vízben megfőzzük, leszűrjük. A vajból és a kukoricalisztből rántást készítünk. 1 dl karalábé főzőlével és a tejszínnel felöntjük. Habverővel kevergetve krémszerűvé főzzük, a tűzről levéve hozzáadjuk a tojást, elkeverjük. Ízesítjük sóval, őrölt borssal és őrölt szerecsendióval.
A karalábészeleteket ezzel a mártással leöntjük, és parmezán sajttal megszórva sütőben 190 fokon megsütjük.
A szezámmagos rántott csirkemájat mellé tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.