Elkészítés: Langyos tejben felfuttatott élesztőből a liszttel és olajjal lágy tésztát gyúrunk. Négy cipót csinálunk, és a cipókat gáztepsi nagyságúra nyújtjuk. A lapokat megkenjük a következő krémmel: 3 tojássárgáját kikeverjük a margarinnal és kevés sóval. A tésztát úgy tekerjük fel, mint a bejglit, és háromszög alakban vágjuk fel. Fél óráig állni hagyjuk, hogy megkeljen. Ne rakjuk szorosan egymás mellé, mert megdagadnak. Mielőtt beraknánk a sütőbe, megkenjük 1 tojássárgája és 1 kanál tejföl keverékével. Megszórjuk szezámmaggal, vagy reszelt sajttal, vagy köménnyel. A tepsi aljára tegyünk sütőpapírt!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.