Elkészítés: Az élesztőt kb. 1 dl langyos cukros tejben felfuttatjuk. A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk, hozzáadjuk a sót, a felfuttatott élesztőt, illetve a langyos tejet, majd bedagasztjuk. Letakarva, meleg helyen 45 percig pihentetjük (kelesztjük).
A virsliről - ha szükséges - lehúzzuk a műbelet.
Ha a tészta megkelt, lisztezett deszkán ujjnyi vastagra nyújtjuk, majd kb. 3 cm-es csíkokra vágjuk. A csíkokat rátekerjük a virslire úgy, hogy a tésztaszélek összeérjenek. Kikent tepsibe rakjuk, tetejüket lekenjük a felvert tojással, majd szezámmaggal jól meghintjük.
Előmelegített sütőben 210 Celsius-fokon világos színűre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.