Elkészítés: A fenyőmagokat egy száraz serpenyőben pirítsuk meg illatosra, aranybarnára. A mazsolát áztassuk be meleg vízbe.
A karfiolt szedjük rózsáira, a kelbimbót tisztítsuk meg, és helyezzük egy nagyobb serpenyőbe, szórjuk meg a sáfránnyal, locsoljuk meg az olívaolajjal. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és folyamatosan rázogatva pirítsuk meg – kb. 20-25 perc szükséges, hogy a zöldségek kellőképpen megpuhuljanak és elkezdjenek karamellizálódni. 15 perc után hozzáadhatjuk az aprított fokhagymát is.
Végül adjuk hozzá a pirított fenyőmagot és a lecsöpögtetett mazsolát, keverjük össze, és tálaljuk azonnal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.