Elkészítés: Serpenyőben a megvágott hagymát kevés olajon megpirítom, majd hozzáadom a felvágott gombát, kicsivel később az apróra vágott májat, illetve a chilit. Borsozom. 10-15 percet kevergetve pirítom, majd a tűzről félrehúzva belekeverem a fűszerpaprikát, és felöntöm 1 dl vízzel. Hozzáadom az apróra vágott fokhagymát (vagy fokhagymapréssel belenyomom), illetve a sót, a majoránnát, a csombort és egy pici tárkonyt. Összefőzöm, félrerakom.
Amikor már kihűlt, egy tálba teszem, hozzáadom a főtt tojásokat, a margarint, a mustárt, a konyakot, a szilvalekvárt, és az egészet összeturmixolom botmixerrel. Majd beállítom a só szintjét.
Rozskenyérből készült pirítóssal fogyasztom. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.