Elkészítés: A húst fél centiméter vastagságúra – lehetőleg négyzet alakúra – kiverjük, majd enyhén besózzuk.
A 2 tojást 1,5 evőkanál liszttel és egy csipet sóval csomómentesre keverjük, és palacsintasütőben kisütjük. Amikor kihűlt, a húsra fektetjük, és a sonkát is rátesszük. A kimagozott, lecsurgatott szilvát hosszában, szorosan egymás mellé a sonka közepére rakjuk. A húst a benne levőkkel összetekerjük, a tekercs végeit felhajtjuk, és hústűvel vagy fogvájóval összetűzzük.
Először a maradék lisztben, a felvert tojásban, majd a zsemlemorzsában megforgatjuk, és nem túl forró olajban megsütjük.
Köretként párolt rizst tálalunk hozzá nem túl édes befőttel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.