Elkészítés: A szilvát megmossuk, félbevágjuk, kimagozzuk. Egy nagy gáztepsibe sütőpapírt teszünk, megkenjük a margarinnal, zsemlemorzsával behintjük. A fél szilvákat üregükkel felfelé rárakjuk, a cukorral összekevert fahéjjal meghintjük. Hagyományos módon piskótatésztát készítünk, kétharmadát egyenletesen a szilvára simítjuk. A maradék tésztába belekeverjük a kakaóport, és a sáraga piskótára csurgatjuk. Fakanál nyelével egy kicsit összekeverjük, hogy cirmos legyen. Közepesen forró sütőben kb. 180 fokon megsütjük. Ha kész, gyúrólapra borítjuk, és lehúzzuk róla a sütőpapírt.
A krémhez a vaníliás ízű pudingporból a tejjel és a cukorral sűrű krémet főzünk, hűlni hagyjuk. A puha margarint porcukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudingot is hozzákeverjük, és a szilvára simítjuk. A tetejét reszelt csokival szórjuk meg. Kockára vágva tálaljuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.