Előkészítés: A lisztet elkeverjük az élesztővel. A tejet kikeverjük a tojással és hozzáadjuk a cukrot. Az egészet összedolgozzuk a liszttel. Addig keverjük, amíg a tészta hólyagos lesz, és elválik az edény falától. Letakarjuk, és meleg helyen kb. 2 órát kelesztjük (amíg a tészta a duplájára dagad).
Elkészítés: A tésztát kinyújtjuk, kettéosztjuk. Feléből rombuszokat vágunk ki, másik feléből köröket szaggatunk. Még 10 percig kelesztjük. Felforrósítjuk az olajat, és a fánkok mindkét oldalát aranybarnára sütjük benne. Konyhai papírkendőre szedjük, és felitatjuk róluk az olajat. A forró fánkokat színes cukorgyöngybe vagy jégcukorba forgatjuk. Azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.