Elkészítés: A margarint a tojások sárgájával, a vaníliás porcukorral jól kikeverjük. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet. Jól összedolgozzuk. Gusztusos, kb. 50 db golyócskát formázunk belőle. Mielőtt beletesszük a sütőpapírral kibélelt tepsibe, mindegyik golyó alját ujjunkkal kicsit benyomjuk. Jó meleg sütőben halvány rózsaszínűre sütjük. Finom, kemény barackízzel 1-1 golyót összeragasztunk, így kapjuk a gömböt.
Elkészítjük a bemártáshoz a habot. A tojásfehérjéket a porcukorral és a citromlével gőz fölött kemény habbá verjük. A gömbök egyik oldalát a habba mártjuk. Így kapnak fehér sapkát. Utána tetszés szerint a színes cukordarával megszórjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.