Elkészítés: A margarint a tojások sárgájával, a vaníliás porcukorral jól kikeverjük. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet. Jól összedolgozzuk. Gusztusos, kb. 50 db golyócskát formázunk belőle. Mielőtt beletesszük a sütőpapírral kibélelt tepsibe, mindegyik golyó alját ujjunkkal kicsit benyomjuk. Jó meleg sütőben halvány rózsaszínűre sütjük. Finom, kemény barackízzel 1-1 golyót összeragasztunk, így kapjuk a gömböt.
Elkészítjük a bemártáshoz a habot. A tojásfehérjéket a porcukorral és a citromlével gőz fölött kemény habbá verjük. A gömbök egyik oldalát a habba mártjuk. Így kapnak fehér sapkát. Utána tetszés szerint a színes cukordarával megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.