Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A snidlinget leöblítjük, apróra vágjuk. A mozzarellát kis kockákra aprítjuk. A szalámit kb. 2 cm széles csíkokra vagdaljuk.
Elkészítés: A tésztát a csomagon olvasható utasítás szerint kifőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük. A sütőt 220 fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük. A tejszínt felforraljuk, feloldjuk benne a zöldségleveskockát. A tésztához keverjük a fagyott borsót, a paradicsomkonzervet a levével együtt, a mozzarella és a snidling 2/3 részét, a szalámit és a tejszínt. Sóval, borssal ízesítjük, jól összekeverjük, és tűzálló tálba öntjük. A maradék mozzarellát rászórjuk, és a sütő középső rácsán kb. 30 percig sütjük. Tálaláskor megszórjuk a maradék snidlinggel.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 730 kcal
2025.02.15.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.