Előkészítés: Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A snidlinget leöblítjük, apróra vágjuk. A mozzarellát kis kockákra aprítjuk. A szalámit kb. 2 cm széles csíkokra vagdaljuk.
Elkészítés: A tésztát a csomagon olvasható utasítás szerint kifőzzük, leszűrjük, lecsepegtetjük. A sütőt 220 fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük. A tejszínt felforraljuk, feloldjuk benne a zöldségleveskockát. A tésztához keverjük a fagyott borsót, a paradicsomkonzervet a levével együtt, a mozzarella és a snidling 2/3 részét, a szalámit és a tejszínt. Sóval, borssal ízesítjük, jól összekeverjük, és tűzálló tálba öntjük. A maradék mozzarellát rászórjuk, és a sütő középső rácsán kb. 30 percig sütjük. Tálaláskor megszórjuk a maradék snidlinggel.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 730 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.