Előkészítés: A zöldségeket megmossuk, megtisztítjuk, egészben hagyjuk, és gondosan leszárítjuk. A kis hagymákat meghámozzuk.
Elkészítés: Az ecettel, a cukorral, a fűszerekkel felforralunk 3 liter vizet, hozzáadjuk a nátriumbenzoátot, és kihűtjük. Az üvegbe vegyesen belerakjuk a hozzávalókat, amíg az üveg megtelik. Felöntjük a kihűlt lével, szorosan lezárjuk, és száraz, hűvös helyre tesszük.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 2 hónap múlva
1 adag: 27 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.