Elkészítés: A sárgaborsót előző este beáztatjuk, másnap leszűrjük, és tiszta sós vízben puhára főzzük. Egy tálba tesszük a leszűrt sárgaborsót, fűszerezzük (só, bors, rizsliszt, szerecsendió, fokhagyma), majd botmixerrel pépesítjük.
A répát megpucoljuk, és egyforma vékony szeletekre vágjuk, majd egy kis forró vízben roppanósra főzzük (pár perc) a zöld ceruzababokkal együtt. Óvatosan kivesszük a vízből, majd 2 fóliát terítünk az asztalra, az egyik közepére a répaszeletek felét szépen egymás mellé rakjuk, a másikon a zöldbabot szintén egymás mellé rakjuk. Erre kanalazunk 2-2 kanálnyit a borsópüréből, ellapítjuk, a közepére 1 szál zöldség kerül a másik színűből, és erre a maradék sárgaborsópüré, szépen befedjük a répaszeletekkel és a zöldbabokkal, majd a fóliát gurigázva összetekerjük, mehet a hűtőbe. Pár óra után a fóliát lehúzva, óvatosan szeletelhető.
Köretnek nagyon mutatós, de önmagában is fogyasztható.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.