Előkészítés: A húst megmossuk, és kb. 2x2 cm-es kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A karalábét, a karfiolt, a brokkolit, a sárgarépát, a burgonyát megmossuk. A karalábét és a burgonyát kockára vágjuk. A sárgarépát felkarikázzuk, a karfiolt, a brokkolit apró rózsákra szedjük. A petrezselymet megmossuk, és apróra vágjuk.
Elkészítés: Nagy serpenyőben, - amelyet le tudunk fedni –felforrósítjuk az olajat, beletesszük a hagymát, és üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a húst, és kevergetve addig pirítjuk, amíg a hús színt kap. Kevés vizet öntünk alá, lefedjük, lassú tűzön kb. 30 percig pároljuk. Ezután beletesszük a zöldségeket, megsózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a babérlevelet, csipet majoránnát, jól összekeverjük, és további 30 percig, lefedve, lassú tűzön puhára pároljuk. Megszórjuk petrezselyemmel, és forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.