Előkészítés: A húst késsel bemetsszük, és a nyílást az ujjunkkal kiszélesítjük. A répát és a zellert megtisztítjuk. A sonkát, a sárgarépát és a zellert kockára vagy csíkokra vágjuk, a húsba tömködjük, majd hústűvel lezárjuk a nyílást.
Elkészítés: Az olajon közepes tűzön megpirítjuk a húst, ízlés szerint sózzuk, majd a borral és a másfél dl tejjel meglocsoljuk. Lefedjük, és kb. 40 percig lassú tűzön főzzük. Közben a lisztet a vajon világosra pirítjuk , hozzáöntjük a maradék 3 és fél dl tejet, majd sűrűre főzzük. A húst kivesszük a serpenyőből, szeletekre vágjuk, és a levét összekeverjük a besamellel. A hússzeleteket tálalótálra tesszük, és a szószt tálkában kínáljuk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.