Előkészítés: A megmossuk, megtisztítjuk a zöldségeket. A káposztákat, a paprikát, a pórét vékony csíkokra vágjuk, a sárgarépát lereszeljük.
Elkészítés: A tojásokat keményre főzzük, lehűtjük, héjától megtisztítjuk. A karfolt rózsákra szedjük, sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük, hűlni hagyjuk. Közben a salátaleveket tálra rendezzük, a zöldféléket elrendezzük rajta. Elkészítjük az öntetet: alaposan összekeverjük az olajat a citromlével és a cukorral, sóval, borssal ízesítjük, és a zöldfélékre öntjük. A tojásokat félbevágjuk, és a saláta mellé tesszük, frissen kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.