Elkészítés: Az apróra vágott hagymát pici olajon megdinsztelem, a kockára vágott répát és fehérrépát beleteszem és megpirítom, majd hozzáteszem az apróra vágott zöldbabot és kukoricát, és felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje. Sóval borssal, babérlevéllel ízesítem, és fedő alatt 15-20 percig főzöm.
Közben kis lábasba teszem a vajat, a lisztet, a tejfölt, és csomómentesre keverem. Ha kell, tejjel lehet hígítani, és kevés borsot rakok bele. A petrezselyemmel együtt a zöldségekre öntöm, és jól elkeverem. Ha nem elég sűrű, egy kis lisztet lehet még hozzátenni a végén, csak vigyázni kell, mert könnyen csomós lesz.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.