A szójagranulátumot már a főzés előtt kb. fél órával fűszeres vízbe áztatjuk (kb. a kétszeres mennyiségű vízbe). A leveleire szedett kínaikelt forrásban levő vízben pár perc alatt megfonnyasztjuk. Egy pár levéllel kibéleljük egy vajjal kikent jénai tál alját. Finomra vágott vöröshagymát kevés olajon megpárolunk, összenyomott fokhagymát keverünk hozzá, ha meg párolódtak, kevés fűszerpaprikát keverünk hozzá, hozzáadjuk a megpuhult szóját is, sóval ízesítjük, borssal és majoranával fűszerezzük. Belekeverünk egy egész tojást. A keverék harmadát rákanalazzuk a kellevelekre, rárakunk egy újabb réteg kínaikelt, annak a tetejére egy újabb réteg szójás keveréket, majd még egy réteg kínaikelt, és még egy réteg szóját. A tetejére két tojásfehérje felvert habját kenjük, és kb. fél óra alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.