Elkészítés: A csirkemellet bőrétől és a csonttól elválasztjuk. A húst kockákra vágjuk, és kevés sót téve a vízbe (a szójaszósz is sós!), majdnem puhára főzzük.
A felkarikázott sárgarépát, kelbimbót és borsót egy külön edényben kevés ételízesítővel szintén majdnem készre főzzük.
A gombát felszeleteljük, a vöröshagymát
félbevágjuk és felszeleteljük. Kevés olívaolajon a vöröshagymát és a gombát megpároljuk, hozzáadjuk a leszűrt húst, és kissé összepirítjuk. Végül belekeverjük a leszűrt zöldségeket. Belenyomjuk a fokhagymát, ízlés szerint borsot, kb. 1 teáskanál édesköményt teszünk bele. Pár percig együtt pároljuk kis lángon, majd szójaszósszal ízesítjük.
Párolt rizzsel kínáljuk. Egy kicsit ánizsos íze lesz az édesköménytől.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.