Elkészítés: A pezsgőt a mézzel, a kardamommal, a citrom vékonyan hámozott héjával felforraljuk, majd lehúzzuk a tűzről, beleszórjuk a zselatinport, és lassan addig kevergetjük, míg teljesen elolvad.
A megmosott szőlőt leszemezzük, lecsepegtetjük, négy forma alját kirakjuk vele, rászűrjük a fűszeres pezsgőzselét, hogy éppen ellepje, majd hűtőbe téve megdermesztjük. Ekkor megint körberakjuk szőlőszemekkel, és beöntjük teljesen a fűszerektől leszűrt pezsgő zselével. Végül hűtőben 1,5-2 óra alatt megdermesztjük.
Tálaláskor a szőlőterrint pár másodpercre forró vízzel töltött tálba mártjuk, és egy gyors mozdulattal kistányérra borítjuk. Friss mentával díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.