Elkészítés: A tojások sárgáját elkevertem a cukorral, a vaníliás cukorral, a darával, tejjel, csipet sóval, és lassú tűzön - állandó kevergetés mellett - krémesre főztem. Még melegen hozzákevertem a margarint és a kemény habbá vert tojásfehérjét.
Egy lapos üvegtálba leraktam egy sor tejben megforgatott babapiskótát, arra kentem rá a fele mennyiségű krémet (még langyos volt), majd rászórtam egy rész csokireszeléket. Ismét egy sor tejben megforgatott babapiskóta jött, majd a maradék krém és csokireszelék. A tetejére tejszínhabot simítottam, és megszórtam csokireszelékkel. Néhány órára hűtőbe tettem dermedni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.