Elkészítés: A 3 tojás fehérjét kemény habbá verjük, félretesszük. A tojássárgákat és a kristálycukrot mixerrel elkeverjük, majd hozzáadjuk a 2 doboz vajkrémet is, és simára keverjük. Ezután a tojásfehérjét is a krémbe keverjük. A lefőzött kávét tányérba öntjük, abba mártogatjuk a babapiskótát. (Csak rövid ideig mártsuk bele, mert szétázik.) A piskótát tálba rétegezzük, minden réteg tetejére krémet teszümk, és megszórjuk kakaóporral. A tetejére krém és kakaópor kerüljön. Egy napra hűtőszekrénybe tesszük. Jó étvágyat hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.