Elkészítés: A sertéshúst szép, ujjnyi vastag érmékre szeleteljük, meghintjük sóval, borssal. Az uborkát és a sonkát vékony csíkokra vágjuk.
Egy méretes serpenyőben, olvasztott vajon óvatosan megsütjük a hagymát, de ne pirítsuk, majd belehelyezzük a hússzeleteket, és megsütjük. Ha a húsok már puhák és szép pirosak, hozzáadjuk az uborka- és sonkacsíkokat, és 1-2 perc alatt összepirítjuk. Ha kész, megszórjuk petrezselyemmel.
A burgonyát héjában megfőzzük, majd megtisztítjuk, kockára vagy szeletekre vágjuk, köretként tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.