Elkészítés: 1. A salátát és a rukolát megmossuk, leszárítjuk. A narancsot megmossuk, meghámozzuk, késsel a gerezdeket kivágjuk, a lecsurgó levet felfogjuk.
2. A napraforgómagot bevonatos serpenyőben, szárazon megpirítjuk, megsózzuk. A hagymát megtisztítjuk, nagyobb gerezdekre vágjuk.
3. A húst serpenyőben, a felforrósított olajon kb. 8 perc alatt mindkét oldalán megsütjük. Kivesszük, melegen tartjuk. A serpenyőben visszamaradt zsiradékon a hagymát megpároljuk, meglocsoljuk a narancs levével és a borecettel, sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a narancsdarabokat.
4. A húst felszeleteljük, meglocsoljuk a narancsos mártással. A salátát megszórjuk a napraforgómaggal, és a hússal fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.