Elkészítés: 1. A salátát és a rukolát megmossuk, leszárítjuk. A narancsot megmossuk, meghámozzuk, késsel a gerezdeket kivágjuk, a lecsurgó levet felfogjuk.
2. A napraforgómagot bevonatos serpenyőben, szárazon megpirítjuk, megsózzuk. A hagymát megtisztítjuk, nagyobb gerezdekre vágjuk.
3. A húst serpenyőben, a felforrósított olajon kb. 8 perc alatt mindkét oldalán megsütjük. Kivesszük, melegen tartjuk. A serpenyőben visszamaradt zsiradékon a hagymát megpároljuk, meglocsoljuk a narancs levével és a borecettel, sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a narancsdarabokat.
4. A húst felszeleteljük, meglocsoljuk a narancsos mártással. A salátát megszórjuk a napraforgómaggal, és a hússal fogyasztjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.