Elkészítés: A szűzérméket ujjnyi vastagra felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, s egy kis olajon mindkét oldalát elősütjük.
A húst kiszedve a visszamaradt olajon
megdinszteljük a felaprózott vöröshagymát, majd beletesszük a feldarabolt paprikákat, a paradicsomot, az összezúzott fokhagymát, s végül a felcsíkozott csirkemájat és az egészben hagyott velőt. Mindezt összepirítjuk, s mielőtt elkészülne, belerakjuk az elősütött húsokat, összeforraljuk.
Karikára vágott sültkrumplival tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.