Elkészítés: A szűzpecsenyét lemossuk , elfelezzük, és hosszában több vékony szeletet vágunk. Minden darabot megsózunk, vékonyan beolajozunk és a borskeverékkel megszórjuk. A rostsütőt felmelegítjük, és a húst pár perc alatt megsütjük.
A hagymákat apróra vágjuk, és kevés olajon megfonnyasztjuk, majd rádobjuk a megpucolt és vékonyra szelt gombákat, sózzuk, borsozzuk, végül a zöldségkeveréket is hozzáadjuk, ízesítjük. Fedő alatt pároljuk, majd a tejszínt egy kanálnyi liszttel elkeverve hozzáöntjük, besűrítjük.
Párolt petrezselymes rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.