Elkészítés: Ezt a levest akkor készítjük, ha kimarad a húslevesben főtt olyan zöldség, ami nem kell senkinek. Ezt, valamint jó sok fokhagymát egy kevés maradék levessel felfőzünk. Ha szükséges a lémennyiséget pótolni, vizet teszünk hozzá, valamint húsleveskockát vagy ételízesítőt. A zöldségeket turmixgépben pépesítjük, majd újra felfőzzük a levessel együtt, hozzáadva egy késhegynyi reszelt szereecsendiót. Tejszínes habarással besűrítjük, a tetejére frissen vágott zöldpetrezselymet szórunk. Fokhagymás pirítóssal tálaljuk, melyre egy szelet sajtot olvasztunk a sütőben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.