Elkészítés: A hagymát megtisztítjuk és finomra vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk és vékony szeletekre vágjuk (vagy összezúzzuk). A petrezselymet finomra vágjuk. A krumplit meghámozzuk, és sós vízben nem túl puhára főzzük, majd leszűrjük, és kis kockákra vágjuk. A sütőt 220 fokra melegítjük. A hagymát forró vajon (vagy margarinon) megfuttatjuk, hozzáadjuk a fokhagymát, petrezselymet meg a krumplit, és mindezt jól összekeverjük. Sóval, borssal, szerecsendióval fűszerezzük, felöntjük a tejjel, és ezt a masszát kivajazott tűzálló tálba öntjük. A sütőben 25-30 perc alatt megsütjük szép rózsaszínre. Ha van reszet sajtunk, a tetejére szórhatunk belőle egy keveset.
Hal és húsételekhez egyaránt remek, nem megszokott köret.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.