Elkészítés: A tésztát a szokásos módon, nem túl puhára főzzük. Az újhagymát felkarikázzuk. A sárgarépát apróra felkockázzuk. A jégsalátát csíkokra metéljük. A sonkát kis hasábokra vágjuk.
A felhevített olajon kissé megfuttatjuk a hagymát, hozzáadjuk a répát, kevés erőlevest, puhára pároljuk, majd hozzáadjuk a kukoricát, a zöldborsót, a maradék erőlevest, majd sóval, borssal, cukorral ízesítjük, lehúzzuk a tűzről.
A lecsöpögtetett tésztát a zöldségekkel, a jégsalátával, és a sonkával összekeverjük, és fedő alatt 30 percig állni hagyjuk, tálalás előtt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.