Elkészítés: A lazacszeleteket besózzuk, majd a tarka borsban megforgatjuk, és a vajon mindkét oldalát pirosra sütjük.
A koktélrákot a tejszínnel, a citrom levével, a felaprított kaporral, fehérborral és sóval szósz sűrűségűre forraljuk, tálaláskor a lazacra öntjük.
Egyik köret: a burgonyából pürét készítünk.
A másik köret: a zöld szélesmetéltet megfőzzük, az apróra vágott szárított paradicsommal és zsályával összekeverjük.
Harmadik köret: a brokkolit sós vízben megfőzzük, vajon megforgatjuk, zúzott fokhagymával ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.