Elkészítés: Megmossuk a csirkecombokat, kettévágjuk (alsó- és felsőcomb). Felforrósított serpenyőben a csirkecombokat bőrrel lefelé jól megpirítunk. Borsos mustárral bekenjük a csirke felső részét, majd megfordítjuk, 1 evőkanál tárkonnyal és sóval ízesítjük.
1 fej laskára vágott vöröshagymát, gombát és 3 gerezd fokhagymát adunk hozzá. 2-3 dl fehérborral felöntjük és összeforraljuk.
Egy tepsibe tesszük. Megcsepegtetjük fél citrom levével, de kevesebb citrom is elég. Sütőben 200 fokon 25 percig sütjük.
Abban a serpenyőben, amiben a húst sütöttük, beletesszük a felaprított kolozsvári szalonnát, jól megpirítjuk, majd kivesszük. Ebbe a serpenyőbe rakjuk az előzőleg beáztatott barnarizst, lepirítunk. 1 liter zöldség alaplével felöntjük, majd 50 perc alatt fedővel lefedve puhára pároljuk. Rátesszük a megpirított kolozsvári szalonnát, és forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.