Elkészítés: Olajon megdinsztelünk 1 jóképű kemény fej hagymát. Majd belerakjuk a gombát (én fagyasztott sampipit szoktam), de lehet üveges vagy friss is. Azzal is dinsztelem, ízesítem, tárkonyt szórok rá, óvatosan, mert elég intenzív az íze. Felöntöm vízzel, majd 10 percnyi főzés után beleteszem a répát és a fehérrépát.
Ha készre főtt, beleszaggatom a nokedlit, ha az is megfőtt,
behabarom a lisztes tejföllel vagy tejszinnel. Én az előbbit kedvelem mert savanykás! Összeforralom, és már tálalom is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.