Elkészítés: A spenótot egy lábasba tesszük, kevés vizet öntünk hozzá, megsózzuk. Fedő alatt közepes lángon megvárjuk, míg összeesik, megpuhul, majd elfőzzük a vizet. Ekkor áttesszük a botmixer poharába, pürésítjük, kihűtjük.
A krumplit meghámozzuk, kockára vágva puhára főzzük, kihűtjük.
A kihűlt krumplit alaposan összetörjük. Kikeverjük a tojással, sózzuk, borsozzuk, majd összegyúrjuk annyi liszttel, hogy jól formázható, nem lágy tésztát kapjunk. Lisztezett deszkán 2 cm vastag rudakat formálunk, éles, lisztezett késsel 3 cm-es darabokra vágjuk. Egy villát is meglisztezünk, a hátával pödrünk egyet a darabokon.
Lobogó, sós vízben kifőzzük a gnocchikat. Mikor feljöttek a víz színére, még 2 percig főzzük immár mérsékelt tűzön. Leszűrjük, vízzel átmossuk, melegen tartjuk.
A raguhoz az újhagymát felkarikázzuk, a kucsmagombát nagyobb darabokra vágjuk. Az olívaolajon megfonnyasztjuk, megszórjuk a tárkonnyal, hozzáadjuk a kakukkfüvet. Beletesszük a sajtot, mikor elkezd olvadni, felöntjük a tejszínnel és a húsleves felével, sózzuk, borsozzuk.
Mikor a mártás összeáll, hozzáadjuk a 2-3 darabba vágott májat, mérsékeljük a lángot, pár perc alatt, időnként megkeverve készre főzzük a ragut. Ha túl sűrű lenne, hozzáöntünk még a húslevesből.
Tálaláskor egy mélyebb tányérba szedünk a gnocchiból, rákanalazunk a raguból, majd a tetejét megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.