Elkészítés: Először is felteszem főni héjastul a krumplit és a tojást.
Egy lábosban megdinsztelem az apróra vágott hagymát, beleteszem a darált húst, sózom, borsozom, jó sok tárkonyt teszek bele, és petrezselymet is, a citrom levét belecsorgatom és összefőzöm-sütöm. Miután a hús finomra megpuhult, belekeverem az egyik nagy tejfölt, és így rotyogtatom pár percet.
Miután a krumpli és a tojás is megfőtt, meghámozom őket és ezután a szokásos rakott krumpli rétegezést folytatom: kiolajozott tepsibe karikára vágott krumplit teszek, ráterítem a tejfölös-húsos ragut, rákarikázom a tojásokat, a legtetejére megint krumplit vágok. A végén rálocsolom az ételízesítővel és borssal elkevert tejfölt. A sütőben pirosra sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.