Elkészítés: Először is felteszem főni héjastul a krumplit és a tojást.
Egy lábosban megdinsztelem az apróra vágott hagymát, beleteszem a darált húst, sózom, borsozom, jó sok tárkonyt teszek bele, és petrezselymet is, a citrom levét belecsorgatom és összefőzöm-sütöm. Miután a hús finomra megpuhult, belekeverem az egyik nagy tejfölt, és így rotyogtatom pár percet.
Miután a krumpli és a tojás is megfőtt, meghámozom őket és ezután a szokásos rakott krumpli rétegezést folytatom: kiolajozott tepsibe karikára vágott krumplit teszek, ráterítem a tejfölös-húsos ragut, rákarikázom a tojásokat, a legtetejére megint krumplit vágok. A végén rálocsolom az ételízesítővel és borssal elkevert tejfölt. A sütőben pirosra sütöm.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.