Elkészítés: Ha friss fűszert használunk, megmossuk, lerázzuk róla a vizet, apróra vágjuk (1-1 evőkanálnyira lesz szükségünk). A hagymát és a gombát felaprítjuk. Az egészet a margarinnal simára turmixoljuk, belekeverjük a citrom levét, a friss vagy szárított fűszereket, végül a tejfölt. A csirke bőrét a kezünkkel fellazítjuk. A tölteléket szorosan a bőr alá nyomkodjuk, a csirkét kívül sóval, borssal meghintjük, és forró sütőben megsütjük, a levével időnként meglocsoljuk.
Az apró hagymákat a margarinon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a zöldborsót és az apró darabokra tépkedett salátaleveleket. Vízzel felengedjük, sóval, borssal ízesítjük, majd lefedjük, és készre főzzük.
A csirke mellé tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.