Előkészítés: Az újburgonyát megtisztítjuk, és apró kockákra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, megfonnyasztjuk benne a hagymát. Hozzáadjuk a burgonyát, felöntjük egy liter vízzel, sóval és a babérlevéllel ízesítjük, és fedő alatt puhára főzzük. A lisztet elkeverjük a tejfölben, és ha a burgonya megpuhult besűrítjük vele a levest. A tárkonyt leöblítjük, apróra vágjuk, és a levesbe szórjuk. Még egyszer átforraljuk. Lehúzzuk a tűzről, kevés tárkonyecettel kellemesen savanyítjuk, és forrón kínáljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 182 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.