Elkészítés: A csalánleveleket leforrázzuk fél l vízzel, kb. 10 percig állni hagyjuk, majd összeturmixoljuk. Közben a vajat megolvasztjuk, és a liszttel berántjuk. Felöntjük 1 l vízzel. Beletesszük a hozzávalókat: a bort, a mustárt, a zúzott fokhagymát, az apróra vágott metélőhagymát, az apróra vágott zöldfűszereket és ízlés szerint sót. Amikor felforrt, beletesszük az összeturmixolt csalánt, és a tejszínnel simára keverjük.
Közben a 3 tojást keményre főzzük, és megpucolva, félbevágva óvatosan beletesszük. 1 perc alatt összefőzzük, petrezselyemlevéllel vagy metélőhagymával díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.