Elkészítés: A padlizsánokat félbevágom, a húsukat kiszedem. Megsózom a padlizsán belsejét, hogy a vad ízét elvegye.
A bulgurt fél liter forró, sós vízbe áztatom kb. 30 percre, majd a felesleges vizet leszűröm. Az újhagymát, a petrezselymet és a paradicsomot felszeletelem.
A padlizsán kiszedett húsát felkockázom, egy nagyobb tálba teszem, hozzáadom a pulykahúst, a kockára vágott sajtot, az újhagymát, a petrezselymet, a paradicsomot, a zúzott foghagymát, a bulgurt, sózom, borsozom, és a tojással elkeverem.
A félbevágott padlizsánokat megtöltöm a húsos masszával, tepsire rakom, meglocsolom őket olívaolajjal, és 175 fokon 35-40 perc alatt készre sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.