Elkészítés: A tejben hagyományosan megfőzzük a darát, egy csipet sóval és a cukorral. Mikor megfőtt, óvatosan belekeverjük a habbá vert fehérjét és egy kevés mazsolát. Ezt a masszát egy tepsibe öntjük. A krémhez megpörkölünk 4 evőkanál cukrot, majd felöntjük 2,5 dl tejjel. Addig főzzük, míg a karamell felolvad. Közben a tojások sárgáját kikeverjük a maradék 4 evőkanál cukorral, 1 evőkanál liszttel, a vaníliás cukorral és a megmaradt tejjel. Ezt belefőzzük a karamelles tejbe. Ezt a krémet a grízre öntjük. Állni hagyjuk, majd nagyobb kockákra vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.